Főmenü

Főoldal Fórum Szabályzat Chat

Világleírás

Leeras Világa Delron Fajok Kasztok Mágia Hitvilág Bestiárium és herbária Térképek Legendás Leerasiak

Súgó / Segítség

Kezdő Kalandoroknak Kreatív Kalandoroknak Karakterlap Struktúrák GY.I.K.

Egyéb

Alkotók Kockagurító

Oldal tetejére

Fajok

Leeras világában nem csak emberek élnek! Megannyi, már általunk regényekből, filmekből jól ismert - amelyek ne tévesszenek meg, mert itt teljesen másak is lehetnek! - valamint számotokra talán eleddig ismeretlenek lények sokasága népesíti be. Itt olvashatsz róluk, és döntheted el végül, melyik nép egy tagjának bőrébe szeretnél bújni. Elsőként csak az alap fajok közül választhatsz, de mint látod, nem kevés a lehetőséged így sem. A későbbiekben viszont előrhetővé válhat a számodra majd a három speciális faj közül is igényelni egyet-egyet, vagy a már meglévő alap fajok közül egy valamiképpen előnyösebbet. (Például egy igazán idős, tapasztalt elfet.)
Olvasd hát át őket alaposan, és válassz megfontoltan! Biztosan megleled majd azt a karaktert, amely a legközelebb áll majd hozzád!

VÁLASZTHATÓ FAJOK:
Ember
Törp
Elf (és sötételf)
Szilván
Ork
Goblin
Mirimi
Félelf
Félork
Félszilván

SPECIÁLIS:
Cherub
Nimfa
Rakassa

Fontos!
Attól még, hogy egy fajt rápillantás alapján úgy véled, hogy ismersz, semmiképpen ne hagyd ki az itteni leírásának az elolvasását! Ugyanis lehet, hogy az orkok itt is nagydarab, és agyaras lények, de komoly és saját történelmük van, és a jelenlegi helyzetüket sem árt, ha tudod. És lehet, hogy az elfek itt is sokáig élnek, és a szépek népének nevezik őket, de teljesen más a felépítésük, társadalmuk, ismert és nem ismert történelmük, mint bárhol máshol! Ezért ne vedd félvállról, ha kiválasztottad a fajodat, mindenképp alaposan olvasd át!
Mi temérdek lehetőséget és ötletet biztosítunk a számodra, élj hát velük, hiszen neked készült! :)

© Leeras Legendája 2018-2023 │ Minden jog fenntartva.
Általános felhasználási feltételek