Főmenü

Főoldal Fórum Szabályzat Chat

Világleírás

Leeras Világa Delron Fajok Kasztok Mágia Hitvilág Bestiárium és herbária Térképek Legendás Leerasiak

Súgó / Segítség

Kezdő Kalandoroknak Kreatív Kalandoroknak Karakterlap Struktúrák GY.I.K.

Egyéb

Alkotók Kockagurító

Oldal tetejére
<<<< vissza

❈ Orgyilkos ❈

Leírás:

Az orgyilkos az egyik legrettegettebb alvilági kaszt. Fejvadászok, bérgyilkosok, olyan személyiségek, akik nem rettennek meg a vértől és az élet kioltásától. (Nem összetévesztendőek a közönséges, ész nélküli gyilkosokkal!) Hideg fejjel, sokszor ridegen és tárgyilagosan gondolkodnak. Igazából elfogadott munkakörnek számít Leeras világában, de csak és kizárólag addig, amíg szigorúan egy bizonyos területen belül maradnak, avagy nem veszélyeztetik a birodalmat, meghúzzák magukat, és nem öldökölnek eszeveszetten. Az orgyilkosokat általános tisztelet övezi, már ha egyáltalán tudják valakiről, hogy orgyilkos, hiszen kilétük sokszor sosem kerül napvilágra. Gyorsak, pontosak, halálosak, és mesterműveiket ritkán látja meg bárki is, ugyanis remekül el tudják tüntetni a nyomaikkal együtt gyakorta a holttestet is, ha csak nem kívánja a felbérlőjük a fejét vagy egyéb testrészét az áldozatnak. Legtöbbjük nem dolgozik egyedül, szeretnek céhekbe, titkos szövetségekbe gyűlni, egyszerűbben is sikerül pénzt szerezniük, és jobban el tudnak rejtőzni, de akad közöttük néhány magányos farkas is.
Orgyilkosnak lenni nem egyszerű munka, hanem igazi művészet. Ők a halál művészei.


Tipp:

Orgyilkosként érdemes gyakran nézned a speciális hirdetőt, Poloskásvizen, ahol csak és kizárólag kifejezetten orgyilkosok számára vannak meghirdetve feladatok. Hamar és gyorsan tudsz pénzt szerezni ezáltal, hogy még jobb lehess, és még keményebb munkákat is elvállalhass, végül pedig talán saját orgyilkos céhet is alapíthass majd. Ez azonban egy veszélyes foglalkozás...


Kaszt fő képességei:

Álcázás, Megtévesztés, Fegyveres Harc


Ezek közül karakteralkotáskor kiválaszthatod, hogy melyik mennyire fontos számodra, melyikre mennyi bónuszt kapj.

Funkció Bónusz:

Az orgyilkosok láthatják egyedül a Poloskásvizen található fejvadászat funkciót, amelyben fejvadászatokra vagy hajtóvadászatokra keresnek szakmabelieket. Mindig lesz lehetőség rá, hogy egy-két munkát pluszban, természetesen fizetségért elvégezhessen egyik vagy másik leerasi bérgyilkos. Ez azonban egy veszélyes foglalkozás...


Speciális képesség:

Precízió - A használat körétől kezdve három körön át minden sikeres találata 5-el csökkenti ellenfelének védekezését, sebzéstől függetlenül. A módosítók hatása az utolsó sikeres találattól számítva 2 körig tart.
(Vagyis az orgyilkos sikeres találata után az áldozat ellen mindenki legfeljebb 2 alkalommal, azaz két körön át beállíthat +5/+10/+15 előnyt.)

A képesség naponta (legalább 8 óra nyugodt alvás) egyszer használható.


<<< vissza
© Leeras Legendája 2018-2023 │ Minden jog fenntartva.
Általános felhasználási feltételek