Főmenü

Főoldal Fórum Szabályzat Chat

Világleírás

Leeras Világa Delron Fajok Kasztok Mágia Hitvilág Bestiárium és herbária Térképek Legendás Leerasiak

Súgó / Segítség

Kezdő Kalandoroknak Kreatív Kalandoroknak Karakterlap Struktúrák GY.I.K.

Egyéb

Alkotók Kockagurító

Oldal tetejére
<<<< vissza

❈ Mutatványos ❈

Leírás:

A mutatványosok élete többnyire folytonos utazás. Városról városra, faluról falura járnak. Néha egyedül, többnyire csoportokban, vagy egyenesen családokban. Ők azok, akik a városok és falvak főterein kipakolnak, és káprázatos dolgokkal nyűgözik le a közönséget. Tüzes botokkal zsonglőrködnek, kardokat nyelnek, vadállatokat idomítanak, vagy éppen teljesen rá tudnak csavarodni a saját ruganyos testükre. Sokféle mutatványos van, akik hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb dolgokra képesek. Néha összeállnak egy-egy bárddal és együtt vándorolnak mindenféle műsort előadva. Mutatványaik lehetnek igencsak veszélyesek, de az ő életük már csak ebből áll. Ha nem is dacolnak a rengeteg veszélyeivel, ők a városokban, az embertömegek közepén élnek át halál közeli élményeket. A mutatványosok eszesek és bátrak. Tudják, hogyan kell magukra vonni a figyelmet!


Tipp:

Mutatványosként érdemes összeállnod más mutatványosokkal, és együtt, közös produkciókat, műsorokat alkotnotok. Ha többen vagytok, nagyobb a biztonság is az utazások során, amelyeket érdemes gyakran megtenni, és mozgásban maradni, hiszen a világ minden táján folyamatosan akadnak ünnepségek, amikért jó pénzt kaphattok, ha elmentek, a falubeliek pedig ezen túl is ki vannak éhezve az újdonságokra és a szórakozásra.


Kaszt fő képességei:

Célzás, Kreativitás, Észlelés


Ezek közül karakteralkotáskor kiválaszthatod, hogy melyik mennyire fontos számodra, melyikre mennyi bónuszt kapj.

Funkció Bónusz:

A Vándorok Terén a mutatványosok számára megjelenik egy „Előadás” nevű funkció, amelyet naponta egyszer használhatnak, és releváns értékeiktől (főleg kreativitás) függően dreelt szerezhetnek vele.


Speciális képesség:

Kötéltánc – A mutatványos érzékei és reflexe egy körig felerősödnek, bármilyen akrobatikai feladatot sikeresen végrehajt, és ki tud térni bármilyen támadás elől. Akár egy felé irányzott nyilat, vagy hajítófegyvert is elkaphat röptében.

A képesség naponta (legalább 8 óra nyugodt alvás) egyszer használható.


<<< vissza
© Leeras Legendája 2018-2021 │ Minden jog fenntartva.
Általános felhasználási feltételek