Főmenü

Főoldal Fórum Szabályzat Chat

Világleírás

Leeras Világa Delron Fajok Kasztok Mágia Hitvilág Bestiárium és herbária Térképek Legendás Leerasiak

Súgó / Segítség

Kezdő Kalandoroknak Kreatív Kalandoroknak Karakterlap Struktúrák GY.I.K.

Egyéb

Alkotók Kockagurító

Oldal tetejére
<<<< vissza

❈ Kereskedő ❈

Leírás:

A kereskedők azok akik még a nadrágot is lebeszélik rólad, ha úgy akarják! Ők igazi mesterei a vételnek és eladásnak, és olyan dolgokat is képesek megszerezni olykor, amelyekről álmodni sem mertél volna. Ők igazi szószátyárok, és még azt is elhitetik veled ha akarják, hogy bizony, egy közönséges leveli béka az anyád, és hihetetlenül nagy szükséged van egy zsák döglött gyümölcslégyre. Ravaszak és fondorlatosak, nem árt vigyázni velük!
Egyaránt lehetnek vándorkereskedők, és üzletet nyitó állandó boltosok. Vezethetnek karavánokat, hajózhatnak a tengeren, vagy kiállhatnak a piacra árulni.
Bárhogyan is legyen… az biztos, hogy nagyon értenek a pénzhez, és szeretik is! Hogy mennyire becsületesek… az már csak rajtuk áll.
FONTOS: Legfeljebb 1db Kereskedő kasztú karaktered lehet.


Tipp:

Kereskedőként érdemes mindig rápillantanod a ritkaságokra, amelyeket csak a kereskedők hozzáértő szemei vehetnek észre. Itt olyan egyedi és csodálatos dolgokat vásárolhatsz, hogy aztán ha elég jó érzékkel bírsz hozzá, még dupla annyiért is eladhatod másoknak. Eleinte talán nem árt egy helyben maradnod, és kicsiben kezdened, idővel viszont, ha karavánokat építesz ki, akkor egyre több és több dolgot hozhatsz-vihetsz a világban, a végén pedig talán már a saját kereskedő házadból, a kényelmes karosszékedben ücsörögve fogod irányítani a karavánjaidat szerte a világba.


Kaszt fő képességei:

Alkudozás, Szimelismeret, Mágiaismeret


Ezek közül karakteralkotáskor kiválaszthatod, hogy melyik mennyire fontos számodra, melyikre mennyi bónuszt kapj.

Funkció Bónusz:

A kereskedő a piacon mindent 10%-kal olcsóbban tud megvenni. Valamint csak ők láthatják a Piactéren olykor megjelenő „Karaván érkezett!” funkciót, ahol alaposan bevásárolhatnak a többi játékos számára, különleges, csak ezen a felületen kapható, vagy ezen a felületen olcsóbban kapható holmikból. (Figyelem! Nem mindig ugyanaz a karaván jön ám! ;) )


Speciális képesség:

Pletyka - Az egyetlen kaszt, akinek bizonyos mértékig engedélyezett az IC-t keverni az OC-vel. Kereskedőként, ha eladnál, vagy vennél valamit, akkor annak híre megy a világban, és bárhol bárki tudomást szerezhet róla, akár egy másik kontinensen is. Nyugodtan megbeszélhetsz valakivel egy adás-vételt játékon kívül, a karaktere egyszerűen felkereshet téged IC azzal a magyarázattal, hogy valahol hallotta, hogy egy bizonyos dolgot eladnál, amire neki épp szüksége van, vagy egy bizonyos dolgot vennél amit ő éppen eladna.


<<< vissza
© Leeras Legendája 2018-2021 │ Minden jog fenntartva.
Általános felhasználási feltételek