Főmenü

Főoldal Fórum Szabályzat Chat

Világleírás

Leeras Világa Delron Fajok Kasztok Mágia Hitvilág Bestiárium és herbária Térképek Legendás Leerasiak

Súgó / Segítség

Kezdő Kalandoroknak Kreatív Kalandoroknak Karakterlap Struktúrák GY.I.K.

Egyéb

Alkotók Kockagurító

Oldal tetejére
<<<< vissza

❈ Kardforgató ❈

Leírás:

A kardforgató az egyik legáltalánosabb kaszt Leerason. Sok kardforgató van, és közülük kerülnek ki a legnagyobb hősök. Ha egyszerű vándor szeretnél lenni, esetleg zsoldos, vagy nagy babérokra törő harcos, érdemes ezt a kasztot választanod.
A kardforgatók többnyire igen erősek és izmosak, és rettenthetetlenek a harcban.
Mindenféle harcos létezik, van aki inkább a nagy, kétkezes fegyvereket kedveli, van aki egyszerre két fegyverrel próbál szerencsét, és vannak akik a védelem érdekében inkább pajzsot vesznek egyik kezükbe. Van aki az erős páncélokra esküszik, van aki inkább a szabadabb mozgást és a gyorsaságot részesíti előnyben. Inkább szemtől szembeni csatákban jeleskednek, mint a lóhátról való összecsapásokban.


Tipp:

Kardforgatóként nagy lehetőségeid lehetnek abban, ha felesküdsz egy nemesi házra, akiknél a napjaidat élheted, és a szolgálataidért cserébe fizetnek neked. Sok karaván is keres maga mellé ideiglenes vagy akár hosszú távú zsoldosokat a veszélyes utakra.


Kaszt fő képességei:

Fegyveres Harc, Pusztakezes Harc, Tűrőképesség


Ezek közül karakteralkotáskor kiválaszthatod, hogy melyik mennyire fontos számodra, melyikre mennyi bónuszt kapj.

Funkció Bónusz:

Főként a kardforgatók figyelmébe ajánljuk a harcrendszert, amelyet egyszerű kezelni és sokban segíti a kialakuló harcokat a karakter pontjai alapján. Ezt a harcrendszert itt találhatod: Struktúrák.
Valamint a kaszárnyában 5%-al több tapasztalatot kapnak gyakorlásnál.


Speciális képesség:

Vérdüh - Csak maradandó heget okozó sérülést szenvedő karakter használhatja. A kardforgató két körön át nem érzékeli a fájdalmat és a fáradtságot, illetve ez idő alatt +5 előnyt kap támadásra. A képesség addig nem használható újra, amíg fel nem épül a sérüléséből.


<<< vissza
© Leeras Legendája 2018-2020 │ Minden jog fenntartva.
Általános felhasználási feltételek