Főmenü

Főoldal Fórum Szabályzat Chat

Világleírás

Leeras Világa Delron Fajok Kasztok Mágia Hitvilág Bestiárium és herbária Térképek Legendás Leerasiak

Súgó / Segítség

Kezdő Kalandoroknak Kreatív Kalandoroknak Karakterlap Struktúrák GY.I.K.

Egyéb

Alkotók Kockagurító

Oldal tetejére
<<<< vissza

❈ Bárd ❈

Leírás:

A bárdok a művészlelkek. Ők azok, akiket zenélni látsz a fogadókban, énekelni az utcasarkokon, táncolni a főtereken, vagy éppen eléd toppannak, hogy festenének rólad egy portrét jó pénzért. Színdarabokat írhatnak vagy játszhatnak bennük, történeteket kreálhatnak és mesélhetnek el neked… a bárdok azok, akik szórakoztatnak Téged, és igencsak jól is csinálják ezt!
Vannak, akik vándorolnak közülük, és vannak, akik céheket alapítanak, és egy egész bárd kompániát irányítanak. Nem harcos alkatúak és igen kevés ork és törp található közöttük, de a legtöbbjük meg tudja védeni magát, ha kell. Inkább elfek, emberek, szilvánok és félvérek indulnak el ezen az úton. Szegényes élet, hiszen ki tudja éppen aznap mennyi lesz a bevétel, de ha valaki elég tehetséges, sokkal hamarabb kerülhet akár a királyi udvarba is, mint azt valaha is gondolta volna!


Tipp:

Bárdként érdemes keresned a kereskedelmi csomópontokat, és a népszerű helyszíneket, ahol tudod, hogy sokan fognak felbukkanni a környéken. Így több lehetőséged van rá, hogy csodálatos előadásoddal lenyűgözz másokat, és akár még pár dreel is üthesse a markod. Valamint figyelj jól a hirdetésekre, hiszen lehet, hogy éppen egy lakomára keresnek dalnokot jó pénzért!


Kaszt fő képességei:

Kreativitás, Célzás, Nyelvismeret


Ezek közül karakteralkotáskor kiválaszthatod, hogy melyik mennyire fontos számodra, melyikre mennyi bónuszt kapj.

Funkció Bónusz:

A bárdok a fogadókban mindent (kreativitás*5)%-kal olcsóbban kapnak azért cserébe, hogy előadásaikkal odacsábítják a vendégeket.


Speciális képesség:

Szirénének - A bárd az előadásával révületbe ejti azokat, akik jól hallják vagy látják (előadástól függően) őt. Hatása két körig tart, ez idő alatt az áldozatok észlelése 3-al csökken.

A képesség naponta (legalább 8 óra nyugodt alvás) egyszer használható.
Egy célponton IC hat naponta maximum egyszer használható.


<<< vissza
© Leeras Legendája 2018-2023 │ Minden jog fenntartva.
Általános felhasználási feltételek